Самото събитие е озаглавено Да щурмуваме Зона 51, не могат

...
Самото събитие е озаглавено Да щурмуваме Зона 51, не могат
Коментари Харесай

300 000 Щурмуват Секретната Зона 51! Искат Да Извадят Извънземните Наяве!

Самото събитие е озаглавено " Да щурмуваме Зона 51, не могат да спрат всички ни ". Канят се хора от целия свят да се причислят в " интервенцията ", а самият взлом е плануван в жанр " наруто ". Това е тип тичане, въодушевено от японската манга анимация - ръцете са изпънати обратно, а главата напред. По този метод тълпата ще може да се придвижи до базата " по-бързо от техните патрони ".

Цялото събитие е разказано в явно комичен жанр и е планувано за 20 септември.

От десетилетия мистичната Зона 51 (Area 51) е подстрекател на доста теории на конспирацията. Там са провеждани секретни военни опити и интервенции, включително с нуклеарни гърмежи. Контролът до нея е извънредно непоколебим и става почва за всевъзможни конспирации. Много хора считат, че точно там американското държавно управление складира секрети и доказателства за извънземен живот и НЛО.

От 2013 година зоната е с изменен статут на боен обект, само че това не изкорени легендите, че в базата в действителност се крият кацнали на земята извънземни.

Макар по всичко да проличава, че събитието на 20 септември е оповестено на смешка, то се случва малко откакто американски сенатори са били осведомени за отчет за НЛО, на което се натъкнал флотът, написа Си Ен Ен.

Зона 51 е американски свръхсектерен боен полигон в щата Невада, местността Грум Лейк. Името му идва от обстоятелството, че се намира в 51-вия квадрант на военновъздушната база " Нелис ".
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР