Самотен хомосексуален баща осинови болно дете с изгледи да стане

...
Самотен хомосексуален баща осинови болно дете с изгледи да стане
Коментари Харесай

Самотен хомосексуален баща осинови болно дете: Днес то е с изгледи за олимпийски шампион


Самотен хомосексуален татко осинови болно дете с изгледи да стане олимпийски първенец. Джери Уиндъл постоянно е мечтаел за деца, а хората са го убеждавали, че надали в миналото ще има.

Той стартира да се бори за осиновяване в Съединени американски щати и попада на публикация в списание, която разказва живота на сираците в Камбоджа. Той не се поколебал нито за момент да се свърже с камбоджанските публични управляващи и скоро получил вести, които трансформирали живота му, написа Bright Side.



Така през юни 2000 година Джери бърза за Пном Пен в Камбоджа, където бъдещият му наследник Джордан живее в сиропиталище, откакто биологичните му родители умират. Малкото дете страдало от недохранване, краста и тежки инфекции. Джери го прибира вкъщи във Флорида, оказва помощ му да оздравее и незабавно става негов татко.

Новото семейство се сблъсква с голям брой трудности в Съединени американски щати. Джордан имал доста здравословни проблеми, бил отпаднал и слаб и общувал с Джери посредством езика на знаците, преди да научи британски.



Когато Джордан бил на 2 години, тежал едвам 16 кг. Баща му не знаел дали ще живее, или ще почине. Но заречен, че ще направи всичко, което е по силите му, с цел да не се постанова синът му да страда още веднъж.

Снимка: ordanpiseywindle / Instagram


Олимпийските фантазии на Джордан стартират на 7-годишна възраст. В лагера по гмуркане той притегля вниманието на Тим О'Брайън, наследник на известния треньор по гмуркане Рон О'Брайън. Тогава Джордан постъпва в специфична стратегия по гмуркане и стартира да реализира първите си триумфи.

По това време той се среща и с олимпийския златен медалист и ЛГБТ деятел Грег Луганис. Наричат го даже " Малкия Луганис ".



След 3 олимпийски тествания - първо на 13 години, а по-късно на 16 години - Джордан реализира фантазията си от 15 години и се класира за надпреварата на платформа при мъжете.

Днес Джордан ще се състезава за Съединените щати на Олимпийските игри - а в сърцето си ще съставлява и Камбоджа. Наскоро той си татуира камбоджанското знаме на ръката, с цел да могат хората да го виждат, когато се гмурка.



Бащата и синът означават своята история в детска книга, която издават в съавторство през 2011 година В нея се споделя за един петел, на който другите животни споделили, че не може да бъде татко, в случай че няма кокошка. Един ден той се натъква на яйце, което никой не желае.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР