Самосвали на пътно-поддържащата и строителна фирма Громахолд, с надути клаксони,

...
Самосвали на пътно-поддържащата и строителна фирма Громахолд, с надути клаксони,
Коментари Харесай

Самосвали въртяха между двете кръгови на Е-79

Самосвали на пътно-поддържащата и строителна компания " Громахолд ", с надути клаксони, стачкуваха край Благоевград.

С муден ход самосвалите въртяха сред двете кръгови – това в края на автомагистрала " Струма " и второто на Е-79. Протестът, затруднил придвижването по пътя към Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и Банско, стартира в 10 часа сутринта, като бе разгласен за един час.
 БГНЕС
„ Положението с пътищата в България е пагубно, настояванията ни са да се индексират цените в строителството, като 50% от тях да се преведат на компаниите ”, сподели Иван Иванов от „ Громахолд ”.

Основание за това му дава фактът, че строителните материали са поскъпнали в пъти. Иванов беше безапелационен, че митингът им ще продължи до приемането на желаните от тях суми.
 БГНЕС
„ Няма решение на проблемите ни, тъй като Министерски съвет трансферира решаването им на Народното събрание, което в петък по всичко проличава, че ще бъде необуздано ”, добави Иванов.

Според него, договорът им за зимното поддържане изтича на 30 септември, в случай че не бъде възобновен има заплаха освен за зимата, само че и изобщо за поддържане на пътната инфраструктура в Благоевградска област.
 БГНЕС
Протестът протече спокойно и без напрежение, само че със засилено полицейско наличие. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР