Самоличността на мъжа, за когото се твърди, че е получил

...
Самоличността на мъжа, за когото се твърди, че е получил
Коментари Харесай

Установен е мъжът, заради когото банкова служителка присвои близо 1 млн. лв.

Самоличността на мъжа, за който се твърди, че е получил близо 1 милион лв. от банкова служителка, е открита. Предстои да се потвърди дали той в действителност е съизвършител в закононарушението ". Това съобщи пред Нова телевизия окръжният прокурор във Варна Красимир Конов.

Задържаната през вчерашния ден служителка на банков клон във Варна е упрекната в заграбване на близо 1 млн. лева от влогове на клиенти на банката. Специалистката от отдел " Банкиране на дребно " на 38 година е задържана за 72 часа. Средствата са били превеждани на мъж от Монтана, с който банковата служителка се срещнала в интернет. За трите години виртуална връзка Невена Й. изпращала с пратки по куриерска компания присвоените средства. Освен тях тя и татко й изтеглили заеми, които също били изпратени на мъжа, както и средствата от влоговете на двамата й родители. Пред проверяващите Невена обяснила, че средствата били нужни на мъжа, с цел да реши финансови проблеми с лихвари. Тя разполагала единствено с три негови фотоси. Парите изпращала на името Сергей, който бил сякаш негов братовчед.

Предвиденото наказването за служителката е затвор за 10 години или повече. Около 30 клиенти на банката са пострадали, сподели Конов пред Нова телевизия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР