Самолетите F-16 - по-добре да ги купим и да ги

...
Самолетите F-16 - по-добре да ги купим и да ги
Коментари Харесай

Марешки: 15 млн. лева не са проблем за българския избирател

" Самолетите F-16 - по-добре да ги купим и да ги замразим незабавно в някой хангар, тъй като стартират огромните разноски ", разяснява заместник-председателят на Народното събрание - Веселин Марешки - в предаването " Денят с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Той бе безапелационен, че гореспоменатата договорка ще е скъпа и " колкото е по-висока цената, толкоз по-лесно ще бъде гласувана от депутатите ". Марешки уточни, че единствено с част от парите, които ще бъдат изхарчени за самолетите, би могло да се покрият разноските за медикаментите за всички българи и по този начин медикаментите да станат безвъзмездни. Друга сума от скъпата договорка можело да бъде отделена за заплати на учители и служители на реда.
Веселин Марешки разяснява и намаляването на 1 лев на дотациите за политическите партии. По думите му, до момента бизнесът е давал пари на партиите в куфарчета, чантички и " по всевъзможен различен метод ". И с приемането на промените в Закона за държавния бюджет ще излязат на ярко всички тези дарения, като ще може да се следи дали се лобира за една или друга компания, по отношение на продобиване на публични поръчки, да вземем за пример. Марешки бе безапелационен, партиите не са надвзели пари, дотациите на невлезлите в Народното събрание обединения са били разпределени по останалите, които са спечелили квоти.
" 15 000 000 лв. не са проблем за българския гласоподавател. Едва ли тези пари са значими и в случай че по този метод бъде оправен животът на българите, аз ще ги върна и от горната страна дори " , съобщи самоуверено Веселин Марешки. Той разяснява и изказвания за негови планове да се кандидатира за кмет на София. Марешки уточни първо, че това няма по какъв начин да се случи, защото той е с адресна регистрация във Варна. И след това, за него кметският пост би бил " огромна стъпка надолу ", защото в този момент е " трети в страната ".
Освен всичко заместник-председателят на Народното събрание обмислял и вид да сътвори свое предаване, което да именува " Шоуто на Веско " или " Шоуто на Марешки " . " Мисля, че мога да бъда забавен. И може да се заменяем - някои да влязат в политиката, а други да станем шоумени ", съобщи Веселин Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР