Самолетът, с който се предполага, че е летял, кацна на

...
Самолетът, с който се предполага, че е летял, кацна на
Коментари Харесай

Васил Божков: Кацнах. Имам среща с бухалките

Самолетът, с който се допуска, че е летял, кацна на летище София малко след 15 часа през днешния ден. 

Полицейското наличие в региона е засилено. На място е и юристът на Божков - Георги Гатев.



На Терминала се намира и бус на Съдебната власт, с който се чака предприемачът да бъде арестуван и отведен, с цел да се извършат с него правосъдни дейности по заведените му обвинявания, съобщи БНР. 

Сред обвиняванията са управление на проведена незаконна група, насила, изнудване, опит за рушвет на длъжностно лице и подбуждане към закононарушение по работа, търговия с въздействие, пране на пари, укриване на налози, обезчестяване и други

Божков разгласи, че се прибира в родината с обява във Фейсбук, в която сподели:  " Днес се прибирам. След всички спънки, които Гешевата прокуратура и другите принадлежности ми сътвориха. Ще кацна в София към 15:30 ". 

Пръв на новината реагира някогашният основен прокурор Иван Гешев.

Без да спомене нито един път името му, Гешев разяснява в профила си, че след неговото премахване от поста в прокуратурата, " в този момент към този момент " положителното " ръководство на наведената коалиция и смяната най-сетне връщат българите назад в страната ".

" Въпреки " саботажа " с години от страна на Гешевата прокуратура. Очевидно е, че скоро ще бъдат " изпрани " всички. Изключителни индикатори за Шенген и демокрацията. И освен.

Вече е кристално ясно, че политическият отпадък ме в профил, с цел да върне усмивките по лицата на Борисов и олигарсите ", предвижда още някогашният държавен обвинител номер №1.

Снимка: БТА

Малко преди Гешев да бъде отхвърлен от поста си на основен прокурор, Божков загатна, че е подготвен да се прибере в страната.  " Наглостта на Борисов отстъпи пред страха му. Има за какво да се опасява. Готов съм да се върна в България като предпазен очевидец ", написа Васил Божков на 16 май тази година.

Снимка: БТА

Вътрешният министър Калин Стоянов пък разгласи, че 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР