Самолетът на турския президент Реджеп Ердоган кацна на летище Варна

...
Самолетът на турския президент Реджеп Ердоган кацна на летище Варна
Коментари Харесай

Ердоган кацна във Варна

Самолетът на турския президент Реджеп Ердоган кацна на летище Варна при затегнати ограничения за сигурност, съобщи bTV. След кацането президентът на южната ни съседка отпътува с конвой от 20 автомобила. Мерките за сигурност на летище Варна остават засилени.

Резиденция „ Евксиноград “ събира довечера водачите на Европейски Съюз и турския президент Реджеп Тайип Ердоган на историческа среща. В срещата ще вземат участие ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, ръководителят на Европейският съвет Доналд Туск.

Домакин на работната вечеря ще бъде министър-председателят Бойко Борисов. Срещата във Варна се счита за най-важната от процеса на председателството на България на Европейски Съюз, което София пое при започване на тази година.

Предстоящата среща сред водачите на Европейски Съюз и на Турция във Варна е нужна за нормализирането на връзките сред Съюза и Анкара. Това разяснява българският министър-председател Бойко Борисов предходната седмица на среща с ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск в Брюксел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР