Самолетът Чесна П210Н на българският бизнесмен Георги Бошнаков, който се

...
Самолетът Чесна П210Н на българският бизнесмен Георги Бошнаков, който се
Коментари Харесай

Булнюз: Разбилият се самолет искал да кацне в Скопие, но му отказали коридор заради Ципрас

Самолетът „ Чесна ” П210Н на българският предприемач Георги Бошнаков, който се разруши през вчерашния ден в Македония, е желал да кацне на летището в Скопие, само че му е бил отхвърлен кулоар, научи извънредно организация BulNews.

``
реклама

Служител на локалната гражданска въздухоплавателна работа призна пред кореспондент на медията ни, че дребният аероплан е получил отвод да се приземи в столицата поради ограниченията за сигурност към заминаването на премиера на Гърция Алексис Ципрас. По същото време водената от него публична делегация се готвела да излети за Атина и затова РВД затворила летището в Скопие.

На българският водач било подредено да кръжи към града най-малко 30 минути и затова Георги Бошнаков взел решение да продължи към София, защото нямал задоволително гориво да чака във въздуха.

Властите в Македония публично оповестиха, че дребният аероплан „ Чесна “ е изхвърчал в 15.10 часа /16.10 българско/ от летище „ Св. Апостол Павел “ в Охрид и е липсващ от радарите в 17.16 часа българско време на към 30 км. от столицата. От локалната гражданска въздухоплавателна работа признаха, че водачът е изискал да кацне в Скопие поради мощна турболенция, само че по-късно траял към България, без да прецизират за какво е трансформирал решението си.

В злощастния полет починаха 49-годишният предприемач Георги Бошнаков, 49-годишната му брачна половинка юрист Калина Корнажева - Бошнакова и двете им дъщери: 19-годишната Биляна и 14-годишната Гергана.

 Биляна

 Гергана

 Калина



Георги

Пилотът е имал български лиценз за дееспособност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  53  1 ДИВАКА (преди 7 часа) Рейтинг: 18072 | Одобрение: 4632 ЖАЛКО..МЛАДИ И КРАСИВИ ХОРА..СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ..  Гняв :errm: :happy: Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР