Самолет с химтрейл, НЛО и мистериозната болест Моргелоноза …Популярният американски

...
Самолет с химтрейл, НЛО и мистериозната болест Моргелоноза …Популярният американски
Коментари Харесай

Самолет с химтрейл, НЛО и мистериозната болест Моргелоноза

Самолет с химтрейл, НЛО и мистериозната болест Моргелоноза …Популярният американски конспиролог Марк Абел, създател на канала в Ютуб (YouTube) „ Colorado Bigfoot “, качи забавно видео (ще го гледате по-долу), в което, по негови изказвания, е сниман аероплан, създаващ химтрейл (химическа опашка).До този аероплан, който оставя след себе си диря, която е прекомерно огромна за естествен полет, в един миг се появява НЛО – ярка бяла топка. Тя не е дрон или друго познато летящо устройство.Абел снима самолета с химтрейла покрай дома си, във високопланинския град Вейл (Vail), Колорадо. Веднага вижда, че следата от самолета в небето е прекомерно гъста и наситена. Той разяснява, че в никакъв случай не е виждал нещо сходно по тези места.Той споделя зад камерата: “Току-що видях по какъв начин ни пръскат. Момчета, вижте това. Ето това вършат с нас … ”Гледайте видеото. НЛО лети към самолета към 1:45 минута на клипа.

Конспиративната доктрина, по отношение на химическите пътеки (химтрейлите) – специфичен газ, прахуляк, течност и други, които се пръскат от въздуха основно благодарение на самолети, поражда преди към 20 години.Смята се, че държавното управление на Съединени американски щати посредством напръскване на избрани химикали върху огромните градове в страната, въздейства върху здравето на хората, способността им да се възпроизвеждат и даже половата им ориентировка.

 j2 - Самолет с химтрейл, НЛО и мистериозната болест Моргелоноза (видео)
Така да вземем за пример, увеличението на броя на хората с нетрадиционна ориентировка и непрестанно възходящата им интервенция в съвсем всяка сфера на живота, някои тайни теоретици изясняват с химтрейлите.Те считат, че химикали се прибавят също във водата, пастите за зъби, храната и други Конспиративните теоретици настояват, че това се прави, с цел да се понижи популацията на земята.Четете още: Някой още веднъж открадна Слънцето, както преди година … (видео)Все повече имигранти отиват в Съединените щати законно, а още повече – нелегално. Поради това, в доста огромните градове, в това число Калифорния, Сан Франциско, Лос Анджелис и Чикаго, през последното десетилетие броят на просяците и бездомните хора нараства експоненциално.Конспиративни теоретици, които са изследвали химикалите, попаднали на земята след полета на различен аероплан с голяма диря след себе си, откриват в тях високи равнища на барий, алуминий, полимерни нишки, торий, силициев карбид и странни органични субстанции.Откриват и вещество, което се счита за извършител на Моргелоновата болест (Morgellons). Много учени одобряват Моргелоновата болест като псевдопаразитоза и изпращат пациентите при психиатър. Хората, страдащи от това заболяване са наречени моргелони. Те имат чувство, че невидими паразити пълзят по кожата им, хапят ги и на мястото стартира мощен сърбеж. От разчесания обрив стартират да излизат сходни на косми влакънца.

 morgellons - Самолет с химтрейл, НЛО и мистериозната болест Моргелоноза (видео)
Това е мистериозно положение, за което лекарите нямат единно мнение и даже доста от тях въобще отхвърлят съществуването му.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР