Самолет от Виена не успя да кацне в София вчера,

...
Самолет от Виена не успя да кацне в София вчера,
Коментари Харесай

Андрей на косъм от самолетна катастрофа: Хората крещяха, самолетът падаше! Пилотът се справи

Самолет от Виена не съумя да кацне в София през вчерашния ден, поради бурния вятър. След несполучливи опити се е наложило той да бъде пренасочен към летището в Букурещ. На борда е бил и известният продуцент Андрей Арнаудов, който описа за ужаса в ефира на БТВ.
„ Доста хора бяха доста изплашени и не желаеха да летят по-късно, което се случи. Аз не съм човек, който дълго изживява стрес, само че в подобен миг може да бъде много ужасно. Най-страшен е моментът, в който чуваш писъците на хората към теб. Такова нещо аз не бях изживявал досега “, сподели той.
„ Очевидно е имало доста мощен непряк вятър. На два пъти заходи самолета и имаше мощна турбуленция, каквато всички сме изживявали. На третия път, когато самолетът заходи, се видя, че към този момент нещата са отвън надзор. Имаше някакви доста съществени рухвания, след това с извънредно доста газ самолетът се издигаше нагоре. Дори и да не разбираме нищо, всички усетихме, че става нещо ужасно. Казват, че имало доста фрапантни обстановки, в които е можело да стане в действителност нещо съдбовно. След което се издигнахме нагоре и след няколко минути разбрахме, че пътуваме към Букурещ. Екипажът беше извънредно невъзмутим, изключително водачът, би трябвало да ги поздравим “, показа продуцентът.
„ Изключителна поддръжка имаше откакто кацнахме в Букурещ от министъра на стопанската система Богдан Богданов и неговия екип, които направиха всичко допустимо да провеждат тези, които слязохме в София да се върнем бързо. На всички, които желаеха да се приберат, им беше проведен превоз. Случват се такива неща, никой не е отговорен. Очевидно е имало доста плевел вятър. Той е бил за едни 20-30 минути, които ние уцелихме на кацането, тъй като доколкото знам, още няколко полета не са съумели да кацнат в София. За техен шанс множеството са били ориентирани към Пловдив, а ние бяхме ориентирани към Букурещ и се прибрахме 13 часа по-късно “, приключи описа си Арнаудов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР