Самолет на British Airways бе евакуиран на пистата на летището

...
Самолет на British Airways бе евакуиран на пистата на летището
Коментари Харесай

На летището в Париж гъмжи от полиция, евакуираха самолет

Самолет на British Airways бе евакуиран на пистата на летището в Париж поради " директна опасност за сигурността ", съобщи " Мирър ". На летището " Шарл де Гол " гъмжи от полицията и пожарникари, откакто самолетът, който би трябвало да лети за Лондон Хийтроу, бе заземен и претърсен от въоръжени офицери. Джеймс Андерсън, пасажер в самолета, сподели: " Първоначално водачът ни сподели, че има механически проблеми. Чакахме в самолета към час.

След това ни споделиха, че самолетът би трябвало да се реалокира в друга част на летището. Тогава забелязахме, че полицията и пожарните транспортни средства бързо заобикалят самолета и десетки въоръжени офицери и пожарникари излязоха ".

" След това водачът сподели, че има директна опасност за сигурността, включваща съответно нашия полет. Чантите на всички ни бяха претърсени, в този момент прекосяваме през скенерите и рентгеновите фотоси, а по-късно ще би трябвало да идентифицираме всеки багаж. Те би трябвало да се уверят, че всички и всичко е било претърсено ", прибавя очевидецът.

Източник: БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР