Само за няколко месеца Деси Банова-Плевнелиева се люшна в, целия

...
Само за няколко месеца Деси Банова-Плевнелиева се люшна в, целия
Коментари Харесай

Деси Банова: Щастливи си гледаме децата с Росен

Само за няколко месеца Деси Банова-Плевнелиев а се люшна в, целия набор на страстите, откакто първо претърпя кражбата на колата си, от която още няма диря, а след това почерпи за новата си работа. Съпругата на Росен Плевнелиев бе очевидец на наглия грабеж по Коледа, станал пред очите й в столичен мол. Предполага се, че джипът към този момент е зад граница, а с цел да е се ядосва на вятъра русокоската, ъжът й незабавно й поръча нова кола.

Две месеца по-късно Нова телевизия публично разгласи, че някогашната синоптичка се връща в медията, само че в ново амплоа като водещ на авторска графа,,Tyк и в този момент “ в предаването „ Събуди се “. Всяка събота тя ще показва известни българи в друга светлина такива, каквито рядко ги виждаме, оповестяват публично от медията.

Очевидно, Банова , която е приключила туризъм в УНСС, ще конкурира Мон Дьо, който също се изявява в „ Събуди се “, само че в неделния ден. И двамата ще демонстрират и разпитват известни персони, което ги прави директни съперници. Че няма никакво желание да се отхвърля от малкия екран, само че изрично желае да скъса с обрала на синоптичка, Банова даде поръчка още предходната година, когато взе участие в „ Черешката на тортата “. „ Не съм се отказала въпреки да съм с малко дете. Предстои да ми изтече майчинството и ще приказвам с управлението за работни разновидности за мен “, показа при започване на 2021 година госпожа Плевнелиева.

Блондинката слезе от телевизионния екран, преди да роди сина си от Росен Плевнелиев. Йоан пристигна на бял сеят в първия ден на октомври 2018 година Преди това майка му отстъпи мястото си като синоптичка на Нора Шопова, която в този момент гледаме по Българска национална телевизия. Деси Банова си направи лично предаване в утринния блок, в което разказваше за осъществили се българи.

В „ Истории на триумфа с Деси Банова “ някогашната синоптичка канеше хора, които са постигнали доста, с цел да опишат за своя път към триумфа и още тогава даде поръчка, че не желае да бъде възприемана като момиче от времето. С президента са семейство от четири години, като той има два развода зад тила си.

Банова споделя публично „ Да “ на Плевнелиев през 2018 година Сватбата е в стеснен фамилен кръг в София, а фамилията подписва и цивилен, и църковен брак, които са първи за младоженката. През февруари 2020 година след кръщенето на общия им наследник Йоан се понесоха клюки, че родителите му се разделят.

„ Обичаме се с Росен и няма нищо правилно в това, че се развеждаме! Ние двамата си гледаме децата и сме щастливи, няма какво друго да ви кажа по тематиката. Не знам от кое място си измислят хората такива сензации “, показа тя. Голямата фамилия на Плевнелиев живее в първокласна къща в „ Резиденшъл парк “ — комплекс, издигнат от строителната компания на някогашния държавен глава, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР