Само за няколко часа над 50 млади социалисти от цялата

...
Само за няколко часа над 50 млади социалисти от цялата
Коментари Харесай

Младежко обединение в БСП се присъединява към инициативата на ПГ „БСП за България” за борба с COVID-19

Само за няколко часа над 50 млади социалисти от цялата страна пожелаха да вземат участие в акцията на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България " в борбата с ковид. Набирането на доброволци продължава.
Провокирани от акция на народните представители на Българска социалистическа партия да застанат на първа линия в битката с ковид, младите социалисти също взеха решение да се включат по места. Доброволците ще бъдат разграничени на районен принцип и ще бъдат координирани от народните представители в съответната област. Първата група от искащи ще прави своята доброволческа активност в общински лечебни заведения и коронавирус отделения. Втората група ще оказва помощ в Районните здравни инспекции, а третата в общински обществени заведения.
Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия продължава да набира доброволци, по тази причина те приканват всеки искащ, който желае да се включи в доброволческата акция, да се свърже с тях като им изпрати известие на страницата им във Фейсбук - Социалистите предлагат да не вземат участие хора с съпътстващи болести, защото е значимо да всеки да бъде виновен както за своето своето здраве, по този начин и здравето на околните си. Участието в доброволческата акция е въпрос на персонално предпочитание и избор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР