Само за няколко часа бяха почти изчерпани билетите за срещата

...
Само за няколко часа бяха почти изчерпани билетите за срещата
Коментари Харесай

Светканично разграбиха билетите за мача България - Франция

Само за няколко часа бяха съвсем изчерпани билетите за срещата сред България и Франция от осминафиналите на Евроволей 2023 за мъже, оповестиха от БФ Волейбол.

Пропуските за срещата бяха стремително изкупени, което пък подсигурява цялостна зала за " трикольорите " в шеста поредна среща от европейското състезание. Все още се намират дребен брой свободни места, които могат да бъдат закупени и онлайн, пишат още от уеб страницата на родната федерация.

Очаква се над 5000 последователи да поддържат селекцията на Пламен Константинов против олимпийския първенец и да се трансфорат във правилния седми състезател на българския отбор.

Фазата на елиминациите на Евороволей ще се организира в две страни – България и Италия. Осминафиналите започват на следващия ден във Варна с мача сред Хърватия и Румъния в 17:30 часа. В събота ще бъдат избрани други два четвъртфиналиста всред двойките Словения – Турция (17:30 ч.) и Португалия – Украйна (20:30 ч.).

Четвъртфиналите в зала " Конгресна " във Варна са планувани за 11 септември. Полуфиналите и финалите в шампионата пък ще се проведат на 15-16 септември.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР