Само за месец 5 актриси от София ден и нощ

...
Само за месец 5 актриси от София ден и нощ
Коментари Харесай

Какво се случва!? Актриса излетя като 4 свои колежки от “София ден и нощ”, след като си показа циц.те пред много хора

Само за месец 5 актриси от „ София денонощно ” излетяха. Подгласничката на мис Плеймейт Анна-Мария Червена също си потегли от сериала.

Заедно с нея през последния месец са навън още 4 нейни лицей ки. Карина Николова, позната в облика на Теди, Михаела Павлова, Валерия Иванова и Радостина Владимирова ненадейно напуснаха сериала.

Феновете останаха мощно разочаровани, защото считат, че девойките трансфораха поредицата в това, което е през днешния ден. Първа, сериала напусна Карина Николова, която се отдаде на танците. Нейното овакантяване провокира въпроса, за какво и други нейни сътрудници бяха отстранени от продукцията.

Михаела Павлова, която бе в ролята на Рая, бе най-обичаната актриса, освен поради основната роля, която изпълняваше. Тя обаче си потегли първа от поредицата, а почитатели пращаха хиляди писма на продуцентите, обвинявайки, че са лишили сериала от основната си героиня.

Освен Рая, феновете няма да видят и различен обичан воин – Валерия. Ексцентричната актриса показва извънреден гений, въпреки първоначално да бе повече аматьорка с огромни упоритости. Тя влезе в ролята на остаряла другарка на притежателя на квартирата, само че най-после напуща града с изказванието, че ще би трябвало да гледа болните си родители.

Много от дребните почитатели на поредицата бяха уверени, че това е краят и се оказаха прави. Нейната близка в сериала и отвън него – Радостина Владимирова, по-известна като Събина, също е навън от продукцията.

За героинята й, която обичаше да забърква кавги и да навлича неприятности за непозната сметка, обаче малко на брой скърбят.

Единствената напуснала по ясни аргументи е Анна-Мария Чернева. Актрисата има кариера в театъра, задължения за рекламни планове и други сериали, поради което й е доста мъчно да съчетава всичките си задания.

А откакто завоюва и второ място в състезанието „ Мис Плеймейт ” зае първо място в сърцата на доста мъже в България и няма време за фотоси.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР