Само за два дни столичната пътна полиция дерегистрира 17 шумни

...
Само за два дни столичната пътна полиция дерегистрира 17 шумни
Коментари Харесай

Проблемът с шума: Само за два дни полицията в София дерегистрира 17 автомобила

Само за два дни столичната пътна полиция дерегистрира 17 шумни автомобила, а на водачите е наложена санкция в размер на 200 лева При акцията са тествани над 2000 автомобила. Кои са най-шумните булеварди в София и оплакват ли се от шума столичани, вижте в идващото видео. Бул. Цар Освободител e един от най-шумните в столицата. В къща, гледаща към булеварда живее Кеворк Керпичиян. Споделя че е привикнал с непрекъснатия звук от движещите се коли.„ Шумът толкоз не пречи, когато имаш хубави прозорци, само лятно време, а и в този момент изпаренията от копите, прахуляк и това е. Дълги години имахме най-старите прозорци, откогато си спежихме алуминиева дограма шумът е доста по-малко “, споделя той.По думите на Кеворк, гонки на Орлов мост няма, само че се оплаква от мотористи.

 
- Които примерно в 2 часа през нощта отсам нанагоре се ускоряват ужасно бързо и те са шумни. - Подавали ли сте сигнали в полицията за това нещо? - Не съм подавал, мен в случай че питате е безусловно безсмислено, няма съответни ограничения.
Кеворк Керпичиян

За два дни столичната пътна полиция е проверила над 2000 автомобила, като 17 от тях са били неизправни с шумни ауспухови тръби.

 
Проблемьт с шума е всеобщ, изключително за живущите на огромни булеварди, на които графикът е претрупан. В дребните часове на денонощието има трафик и имаме много недоволства от живущи. Това са бул. България, Черни връх, Ботевградско шосе.
контрольор Виден Димитров

Инспектор Димитров е на мнение, че се следи спад на шумните коли в столицата„ Подмладява се автопаркът, очевидно водачите стават по-отговорни “, счита той.Шумните коли се стопират от придвижване, а санкцията за водачите е 200 лева След премахване на проблемите на механически неизправното МПС и обзор в КАТ - то се пуска още веднъж в придвижване.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР