Само за часове снимката на жена, водена на каишка по

...
Само за часове снимката на жена, водена на каишка по
Коментари Харесай

БРУТАЛНО! Окованата с вериги от половинката си Ангела: Най-великият мъж е моя! Боготворя го! Ходела по тоалетните и... Профилът й във Фейсбук пълен със синджири!

Само за часове фотографията на жена, водена на каишка по улиците на Слънчев Бряг, стана най-обсъжданата тематика в обществените мрежи. Младата червенокоса подчинена върви на четири крайници, дърпана от верига в ръцете на мъж, чиито обувки тя облизва.

Отвращение и отвращение са преобладаващите реакции измежду обществото. Много от мненията се концентрираха върху уронения авторитет и достолепие на дамата, която евентуално някой ден ще стане майка. Срещнаха се догатки, че става дума за неприятно скалъпена смешка, изгубен бас или недомислен пърформанс, повлиян от „ 50 нюанса сиво “. Други изпитаха смут, че девойката може би е насилена под въздействието на алкохол и опиати, или е обект на други зверства.

Имаше и бранители на това смущаващо обществено облекчаване на култове. Спорадично се показваха отзиви в поддръжка на BDSM обществото, тълкуващи дейностите на младежите като „ персонални желания “, субкултура и „ естествен метод на живот “ за феновете на доминантните връзки.

Като цяло преобладаващото мнение беше, че става дума за чужденци. Оказа се обаче, че "гордостта " си е чисто наша. Дамата, разходена като кученце, се появи дружно със стопанина си на Главната улица в Пловдив, като двамата герои се оказаха поданици на града.

Ангела - това е името на момичето с маската вид „ Домино “, с удоволствие прави всички фотографирани дейности. Профилът ѝ прелива от фотоси в разнообразни тоалети, само че един неизменен аксесоар – каишката с верига на врата ѝ. Младата жена, родом от Смолян, даже се е похвалила със скандалния кадър, плъзнал в интернет, а последният ѝ пост гласи: „ Нищо не е това “.

Мъжът, който държи веригата е Чочо - пловдивчанин, който дава благо и драго да показва по всякакъв начин еротичните си склонности и желания. За него Ангела написа: „ Най-великият мъж е моя. Боготворя го “.

Какво вършат Ангела и Чочо в спалнята си, е персонално тяхна работа и не визира никого. Когато обаче дейностите им се пренесат по улиците на града, с съображение будят въпроси и отвращение. Натрапването на този модел на унизително отношение към дамата е публичен проблем и извънредно неприятен образец за подрастващите.









Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР