Само в Съединените щати около 2 милиона души са напълно

...
Само в Съединените щати около 2 милиона души са напълно
Коментари Харесай

Мъжете без обоняние са зле в любовния живот

Само в Съединените щати към 2 милиона души са изцяло или отчасти лишени от подушване. Това не е неприятно, когато ви се наложи да минете около кожа с отпадък, само че несъмнено може да ви провали в любовния живот, акцентира PopSci,

Учените към този момент са разкрили връзката сред неналичието на подушване и възприятието на неустановеност, като една от главните аргументи за това, че хората без аромат не могат да се ревизират за миризми и това ги тормози. Сега обаче ново проучване съпоставя лица без подушване с елементарни хора във връзка с бпоя на техните полови сътрудници.

Общо 32 души, които не усещат миризми - 22 дами и 10 мъже - дружно със също толкоз от другата група, би трябвало да отговорят на въпроса дали в случай че хората се усещат несигурни, тъй като не могат да помиришат нищо, това ги прави несигурни и във връзка с половия им опит.

Оказва се, че нещо в действителност визира любовния им живот.

Мъжете без подушване имали тъкмо пет пъти по-малко интимни сътрудници в съпоставяне със своите събратя в другата груба. При дамите ситуацията не било толкоз друго, само че спрямо контролната груха те също се смятали за по-несигурни в любовните си връзки.

Ето няколко пояснение за това за какво се получава по този начин.

Докато дамите без подушване са по-несигурни във връзките, при мъжете със същия минус много съществено липсва сигурност в общественото другарство като цяло. Това ги прави по-неуверени в обществени обстановки и изяснява ниския брой интимни контакти. Освен това съществуват доказателства, че някои характерни миризми могат да бъдат свързвани с връзки много повече при дамите, в сравнение с при мъжете. Това би обяснило за какво неналичието на възприятие за подушване се свързва повече с дамите, които се усещат несигурни спрямо мъжете. И най-после учените напомнят, че въпросното изследване е извършено с много дребна извадка от тази характерна група хора. Ако се изследват мъже и дами без подушване в по-голям брой, то това може да докара до по-различни резултати.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР