Само в рамките на едно денонощие съдбата на второто място

...
Само в рамките на едно денонощие съдбата на второто място
Коментари Харесай

Битката за калъфката в Англия се ожесточи


Само в границите на едно денонощие ориста на второто място в Англия претърпя трагични обрати. Първо Ливърпул победи Уест Хам с 4:1 и измести Манчестър Юнайтед от позицията подгласник на бъдещия първенец Манчестър Сити.

Днес пък " алените дяволи " обърнаха настоящия първенец Челси с 2:1 на " Олд Трафорд " и се върнаха на второто място. В воин за домакините се трансформира лятното попълнение на отбора Ромелу Лукаку, който се отличи с гол и асистенция против някогашния си клуб.

Бразилецът Вилиан откри за лондончани в 32-ата минута, само че единствено седем по-късно Лукаку изравни. След почивката двата отбора продължиха надлъгването, като решаващият миг в мача пристигна в 75-ата минута.

Лукаку се измъкна от Антонио Рюдигер и центрира меко в наказателното поле на Челси, където резервата Джеси Лингард с глава вкара победното попадение за Юнайтед.

Със извоюваните три точки отборът на Жозе Моуриньо се върна на втората позиция в класирането с 59 пункта, с шест повече от днешния си противник, който остава пети с 53. Манчестър Сити пък излезе за първи трофей през сезона за Купата на лигата против Арсенал по-късно денем.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР