Само в рамките на два часа двама пияни шофьори предизвикаха

...
Само в рамките на два часа двама пияни шофьори предизвикаха
Коментари Харесай

Две катастрофи край Пловдив с пияни шофьори! Две жени са в болница

Само в границите на два часа двама пияни водачи провокираха произшествия в Пловдив. Районна прокуратура – Пловдив следи досъдебни производства по случаите.

Инцидентите са станали на 15 декември. Около 2,30 часа, край село Долна Махала, лек автомобил, марка „ Мазда “, ръководен от 25-годишен недееспособен водач, излязъл отвън пътното платно и се блъснал в електрически дирек. При удара е потърпевша 21-годишна пътничка в автомобила. Тя е настанена в болница без заплаха за живота. При осъществен тест с техническо средство е открито, че лидерът е карал след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин. Според първичните данни повода за злополуката е шофиране с несъобразена скорост.

На същия ден към 4,30 часа, покрай разклона за Дълго поле, лек автомобил „ Ауди А4 “, ръководен от 34-годишната С.П., е напуснал пътното платно при придвижване с несъобразена скорост. Пострадала е лидерката на колата, която е настанена в болница без заплаха за живота. Полицейските чиновници са направили тест с техническо средство и е открито, че С.П. е карала след приложимост на алкохол. Тестът е отчел 1,33 промила алкохол в кръвта й.

На двамата водачи следва да бъдат повдигнати обвинявания от Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР