Само в рамките на 7 месеца България се прости с

...
Само в рамките на 7 месеца България се прости с
Коментари Харесай

За 7 месеца внезапна смърт покоси Цоцорков, Ершов, Христов и Шарлопов! Ще потъне ли имането им за над 1 милиард лева?


Само в границите на 7 месеца България се елементарни с четирима мъже, които притежаваха активи за над 1 милиард лв.. На 17 май м.г. си отиде притежателят на " Асарел Медет " Лъчезар Цоцорков.



Носителят на най-високото държавно отличие – медал „ Стара Планина – първа степен “, както и на наградата „ Мениджър на годината 2009 “ бе един от най-известните бизнесмени в страната, по едно и също време с това и утвърден филантроп. Приживе Цоцорков бе член на три интернационалните академии в региона на минното дело и минералните запаси.

Той оставя след себе си завещание за стотици милиони левове, които се чака наследниците му да продължат да влагат вярно.



На 19 ноември м.г. спря сърцето на мултимилионера Денис Ершов. И той като Цоцорков бе покосен от подло онкологично заболяване едвам на 56 години. Акционерът в " Петрол " живя цветно и бързо и доближи своя финансов зенит в средата на 90-те години, когато в България се отвориха вратите за частен бизнес. Ершов като че ли бе застигнат от черното проклинание, което преследваше и останалите съдружници в нефтената компания. Месеци след неговата гибел брачната половинка му разпродава по-ценните му движимости, също както и вдовицата на издъхналия година по-рано Мутафчийски.



Разстрелът на търновския предприемач Петър Христов раздруса надълбоко страната на 9 януари. Неизвестният и до този миг убиец ликвидира един от най-заможните българи покрай държавното трасе на бул. " България ". Убийството на Христов остави в наследниците му доста милиони и проблеми, които в този момент те ще би трябвало да преразпределят и вземат решение.



Прокобата на парите не подмина и Стефан Шарлопов. Бохемът издъхна в съня си преди дни едвам на 55 години. Все още не е ясно дали предприемачът е оставил на околните си повече заделени пари и недвижимости, в сравнение с заеми. Но е ясно, че Шарлопов завеща на петте си деца образец за деен и активен човек, който самоуверено се впуска в търговски завършения. Сега наследниците на Цоцорков, Ершов, Христов и Шарполов имат тежката алтернатива дали да продължат задачата им или да се отдадат на спокоен и първокласен живот.

Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР