Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването

...
Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването
Коментари Харесай

Внимание! Фалшиви сайтове промотират продукти и стоки от името на здравното министерство

Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването два пъти да изпрати сигнали до шефа на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ Главен комисар Ивайло Спиридонов и до комисар Явор Колев, шеф на отдел „ Компютърни закононарушения “ към ГДБОП, по отношение на подправяне на електронната страница на министерството и спекулации с изявленията на министър Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила за продажба на артикули. Сигнал е подаден и до Главния прокурор на Р България.

„ Имаме уверението на способените институции, че навреме са подхванати всички законови дейности за идентифициране на източниците и подвеждането им под отговорност “, споделят от институцията.

Министерство на здравеопазването приканва жителите да бъдат изключително бдителни към интернет страници - „ двойници “ на формалния уебсайт на институцията.

Сайтове като
http://livesbloggz.com/fito-balt/bg/minzdrav/;
http://www.hotblogus.com/paraziti/ministrbg/index.html?uclick=xs5m37a9dz;
http://blogonew.ru/lp/sustav/hondrocream-dikul-bg/?uclick=1zh9m7
съдържат изрично погрешна информация и вършат внушения, които са подвеждащи за потребителите и рискови за здравето на жителите. Министерството, политическият кабинет на министър Николай Петров и чиновници на ведомството не промотират/ популяризират каквито и да било артикули и артикули.
Ведомството припомня, че формалният уебсайт на институцията се намира на интернет адрес http://www.mh.government.bg/bg/.
„ Апелираме всеки жител, натъкнал се на подправен уебсайт на институцията, да подаде сигнал на имейл адрес: [email protected] или да се обърне към способените органи “, декларират от Министерство на здравеопазването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР