Само три дни след тежката загуба с 0:5 от Барселона

...
Само три дни след тежката загуба с 0:5 от Барселона
Коментари Харесай

Леганес превъзмогна петицата от Барса и триумфира след изящен гол

Само три дни след тежката загуба с 0:5 от Барселона за Купата на Испания отборът на Леганес откри сили да запише триумф в борбата си за оцеляване в шампионата. Отборът на Хавиер Агире сподели темперамент и надделя Реал Сосиедад с 2:1 с надвит гол в добавеното време, дело на Оскар Родригес. Младокът изпрати топката в мрежата от пряк-свободен удар.

С този успех Леганес се изравни с Майорка, който към този момент е първият състав над чертата. Сосиедад пък пропусна шанса да задмине Атлетико Мадрид и да влезе в топ 6. Това е трета загуба за гостите в последните четири мача в Ла Лига.

Баските поведоха в 20-ата минута посредством Александър Исак. Малко по-късно футболистите на Реал имаха искания за дузпа за нарушаване против Аднан Янузай, само че от ВАР решиха, че не е имало фал.

“Краставичарите” обаче бяха надалеч по-активният отбор. Четири минути след началото на второто полувреме Кенет Омеруо се включи в офанзива и вкара за 1:1.

“Естадио Бутарке” “избухна” в последната секунда, когато Оскар Родригес осъществя извънредно попадение за крайното 2:1. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 22 кръг, неделя 2 февруари  Леганес 2:1краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР