Само след няколко дни официално посрещаме лятото и няма по-добър

...
Само след няколко дни официално посрещаме лятото и няма по-добър
Коментари Харесай

21 идеи за най-слънчевия маникюр, който може да имате това лято

Само след няколко дни публично посрещаме лятото и няма по-добър мотив от това да освежите ноктите си. Няма и по-топъл и безоблачен цвят от жълтото, по тази причина през днешния ден му обръщаме особено внимание. Показваме ви разновидности, в които той е главен цвят, само че това напълно не значи, че е наложително да покрива напълно нокътната плочка. Напротив, може да бъде единствено като украса (по-наситена или по-светла и ) или под формата на френски маникюр върху безцветна основа.

Няма по какъв начин да пропуснем и лимоните, които преобладават като рисунки, с цел да ни припомнят на свежа лимонада в горещите дни и на тръпчива маргарита под светлините на нощта. Така че да, лимоните имат значима роля в този безоблачен. Но пък могат да се прибавят и всевъзможни други закачливи елементи и украшения като дребни череши, ягоди, точки, и изключително тези смайли емотикони, които обичате да изпращате на обичаните си хора. Но пък дребните красиви и изящни флорални са нещо, което би трябвало да опитате, изключително в случай че нокътната ви плочка е по-издължена. Всички тези неща ще създадат маникюра ви още по-летен, занимателен и сигурно незабравим.
 София Прайд 2022 в поддръжка на Киев Прайд и човешките права 17 юни 2022 | Днес под мотото " Горди да бъдем ", ще се проведе 15-ото издание на София Прайд – най-голямото събитие и шествие...
Жълтото може да се комбинира самоуверено с други ярки цветове като розово, оранжево, зелено, синьо и даже лилаво, тъй че то може да бъде и единствено подробност, а не основа част в маникюра. Разбира се, има и своите пастелни нюанси, в случай че не желаете да е толкоз ослепителен и кондензиран.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР