Само след две пътувания от Пловдив до Одрин и обратно

...
Само след две пътувания от Пловдив до Одрин и обратно
Коментари Харесай

Спират влака от Пловдив за Одрин временно

Само след две пътувания от Пловдив до Одрин и назад влакът е спрян краткотрайно, съобщи „ Монитор “. От началото на месеца държавните железници пуснаха нов маршрут, само че след 68 превозени пасажери през почивните дни и доста изявления в медиите, пътуванията са прекъснати.

На уеб страницата на БДЖ информацията за влака е свалена. Срещу 28,50 лв. БДЖ оферираше в двете направления. Времепътуване с включен престой на митницата - 4 часа. Влакът тръгваше в 08:40 от Пловдив и след 4 часа престой в Одрин поемаше назад като в Пловдив се връщаше в 21:15 ч. Обаче с изключение на с автомобил или да спят на гарата столичани не можеха да употребяват влака от Пловдив до града в Източна Тракия комфортно, оплакаха се пасажери от неналичието на комфортни връзки пред „ Монитор “.

От понеделник през осведомителните си гишета и канали БДЖ дава информация, че влакът краткотрайно е спрян, а мненията са, че по българска традиция краткотрайното ще стане непрекъснато.

Композицията пътува в състав от два вагона с 140 места и се движи през почивните и празнични дни. В първия ден от стартирането до Одрин са се возили 41 пасажера, а във втория 27 или общо 68, демонстрира статистиката на БДЖ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР