Само седмица след старта на първия у нас мистъри уеб

...
Само седмица след старта на първия у нас мистъри уеб
Коментари Харесай

19-годишна Инстаграм звезда в първия мистъри уеб сериал у нас

Само седмица след старта на първия у нас мистъри уеб сериал "Килерът " обществените мрежи бяха залети от положителни и въодушевени мнения на тийнове от цялата страна.

Загадъчната история, която събира група млади другари в отдалечена хижа в гората, може да наблюдавате всеки вторник и петък във Vbox7. В една от героините се превъплъщава моделът и Инстаграм звезда Никол Андонова.

Само на 19 година Никол има над 40 хиляди почитатели в обществената мрежа, а в този момент се впуска в ново професионално начинание - актьорството.

Момичето, в чиято роля е Никол, е импулсивна, конфликтна и непредвидима. Деница е бунтарка, която прави всичко на инат даже когато няма логичност, само че това, което ѝ следва да преживее в хижата, най-вероятно ще я промени изцяло.

Прилича ли Никол на героинята си Деница, какво обича да прави в свободното си време и за какво е решила да взе участие в сериала, вижте в изявлението с нея за Vesti.bg.

- Какви са първите мнения след старта на сериала?

- Първите мнения са единствено позитивни. Много хора го наблюдават и ежедневно ми пишат какъв брой им харесва. Много съм щастлива, че уеб сериалът се приема толкоз добре от всички!

- Лично теб кое те стимулира да участваш в този план?
 Никол Андонова бе измежду зрелостниците от тазгодишния випуск 2018 Никол Андонова бе измежду зрелостниците от тазгодишния випуск 2018
- Едно от нещата, които ме мотивираха, беше, че ще работя с млади и сполучливи хора. Другото е, че това бе огромно предизвикателство за мен и желаех да потвърдя пред себе си, че мога да се оправя и с него.

- По какво си наподобявате с твоята героиня Деница и кое ти беше най-трудно в ролята?

- С Деница нямаме съвсем нищо общо - тя е постоянно заядлива и недоволна, а аз съм тъкмо противоположното – усмихната и положителна. В началото мислих, че ще ми е мъчно, тъй като това е нещо ново за мен, само че в стадия на работата започнах да встъпвам в нещата и мисля, че се оправих сносно с предизвикването. Но въпреки всичко хората, които гледат, ще кажат дали това в действителност е по този начин.

- Разкажи на читателите ни повече за себе си. С какво се занимаваш и какво обичаш да правиш в свободното си време?

- Тази година приключих междинното си обучение във Френската гимназия в Пловдив. Сега мисля за висшето си обучение, желая да аплайвам в София, само че към момента се двоумя сред няколко университета. Ще се опитам да съчетая образованието си с новите професионални задължения, които получавам.

Относно свободното ми време, обичам да го споделям с другари в разтоварващи диалози и разходки, тъй като те ме зареждат позитивно.

- Какво значи да си Инстаграм инфлуенсър? Какви са отговорностите пред теб?

- Наясно съм, че популяризирането на дадени артикули в обществените мрежи е един от методите за развиването им. Но в това време това крие огромна отговорност. Тъй като част от почитателите ми са малолетни, би трябвало доста деликатно да подобавам към рекламирането на избрани артикули, защото не всичко е уместно за аудиторията, която ме следва.
 Никол Андонова като Деница в Никол Андонова като Деница в " Килерът "
- Имаш доста почитатели в мрежата, обичаш ли да споделяш неща от персоналния си живот, или по-скоро пазиш отдалеченост?

- Държа известна отдалеченост, въпреки всичко персоналният ми живот по тази причина е персонален, с цел да може част от него да си остане единствено за мен. Бих споделяла главно позитивните неща в моя живот.

- След ролята в "Килерът " замисляш ли за това да се занимаваш с актьорство и какво ти харесва в специалността?

- Най-интересно ми беше да вляза в ролята на Деница и да изпитам всички страсти през нейния облик. Разбира се, бих траяла да се занимавам с нещо сходно, в случай че ми доставя наслаждение и въпреки всичко в случай че хората ме харесват.

- Можеш ли да ни издадеш малко за Деница, ще претърпи ли тя смяна, или ще си остане същата бунтарка – конфликтна и непредвидима?

- Нека не издаваме секрети. По-добре хората, които харесват този облик, гледайки сериала, сами да схванат по какъв начин ще се промени героинята ми. Но давам обещание, че развиването ѝ ще е много забавно за феновете.

Не пропускайте новия уеб сериал "Килерът " във Vbox7.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР