“Само сърцето е това, което ни движи и определя ходовете

...
“Само сърцето е това, което ни движи и определя ходовете
Коментари Харесай

Исабел Алиенде: Аз съм покрита с горди белези.

“Само сърцето е това, което ни движи и дефинира ходовете на ориста ни. ”

“Този свят постоянно ще има потребност от отцепници, дисиденти, авантюристи, новобранци и бунтовници, които задават въпроси, огъват разпоредбите и поемат опасности. ”

“Ние даже не осъзнаваме какъв брой сме мощни, до момента в който не се надигнем пред една покруса. Човешкият потенциал за оцеляване е изобилен. ”

“Какъв е смисълът от гения, опита и знанията ти, в случай че не ги раздаваш? Какъв е смисълът от житейските ти истории, в случай че не ги разказваш? Какъв е смисълът от благосъстоянието, в случай че не го споделяш? Раздавайте! Няма да бъдете кремирани с нито едно от тези неща! ”

“Искам да изживея един героичен живот. Такъв, който да изпиша с огромни епитети, да задраскам скучните абзаци и да подчертая правописните си неточности! ”

" Може би идваме на този свят, с цел да търсим любовта, с цел да я намерим и след това да я изгубим, и след това още веднъж и още веднъж все същото. С всяка нова обич се раждаме наново и с всяка обич, която завършва, в сърцата ни се отваря рана. Аз съм покрита с горди белези. "

“Хората със здрав разсъдък не стават забавни герои. Те стават единствено някогашни съпрузи. ”

“Когато брачният партньор и любовникът са едно и също лице, може би не е по този начин занимателно, само че пък остава повече време за гледане на филми. Обичам да виждам филми. ”

“Сексът без прочувствена връзка, колкото и акробатичен да е, ми е отегчителен, трябват ми въодушевление, комизъм, диалог, благосклонност, нещо споделено отвън чаршафите. ”

“Впечатляват ме маргиналите. Хора, които би трябвало да преодоляват трудности, хора, които не са предпазени от чадъра на тесногръдието си. "
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР