Само с три изречения нескопосан хумор Даниел Петканов окончателно стана

...
Само с три изречения нескопосан хумор Даниел Петканов окончателно стана
Коментари Харесай

Махат новия Къци от сцената! Зрителите вдигнаха ръце от нескопосания хумор на Лудия репортер

Само с три фрази неблаговиден комизъм Даниел Петканов дефинитивно стана за срам на сцената на „ България търси гений ”. По време на финала на риалити шоуто пишман водещият изръси онлайн в ефир рядко дебилен анекдот – в жанр „ Къци Вапцаров ”, на гърба на „ златните девойки ” от ансамбъла по художествена гимнастика, които извършиха особено комбиниране за публиката,, видя HotArena.

Плоската смешка надигна вълна от отвращение измежду феновете, а най-засегната бе именитата ни гимнастичка и понастоящем шефка на федерацията Илиана Раева. Говори се, че на продуцентите също им е писнало от детските му изцепки на сцената и ще му търсят заместител за идващия сезон. Само ден след финала на предаването, Петканов е бил известен, че следващата година няма да е част от екипа.

Как съумя Петканов да се изложи като кифладжия? Секунди след изящното зрелище на грациите Лудия кореспондент, както още е прочут Даниел от екрана, изрече изключително идиотския подбив:

„ Две мутри си говорели:
– Компир, какви ще станат гимнастичките на 25 година?
– Как какви… Ние нали имаме бухалки, те също си имат – значи ще станат като нас! ”.

След тази глупотевина на Петканов в залата настана неудобно безмълвие, а насреща Ицо Хазарта и Катето Евро, част от журито през този сезон, потънаха в земята от позор.

Зад кулисите на предаването се приказва, че нелепата смешка на водещия не е била по сюжет, а негова несполучлива импровизация. Това се вижда и от реакцията на дуетната му половинка на сцената – Александър Кадиев. Синът на Катето Евро също се смути от нелепата хумореска и опита да замаже ситуацията. „ Иначе Дани е положително момче, има възприятие за комизъм, само че не и тъкмо тук ”, смутолеви Кадиев в опит да замаже тъпата смешка.
Най-голяма тревога обаче подвигна Илиана Раева, за която се знае, че е доста сензитивна, когато става дума за нейните грации. „ Такъв позор, тъпота и липса на такт и мярка може да се види единствено от псевдозвездите, завладяли БГ-телевизиите ”, възмути се брачната половинка на Наско Сираков.
„ Мило момче! Когато до теб застанат спортисти и персони от международна големина – „ златните девойки ” на България, до каквито се съмнявал, че в миналото си се докосвал, не се прави на „ популярен водещ ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи почитание към достиженията им и към всичко това, на което са носители! ”, изсъска още Илиана за водещия.

Не единствено Раева е потресена от детинското и лигаво наличие на Петканов на сцената. За доста от телевизионните феновете той е неуспех като водещ не от онази вечер, а през цялото време на шоуто. Според тях преигравал на сцената, а опитите му да се прави на комичен и да забавлява търпели цялостен провал. Дори имали противоположен резултат – повече дразнели. Не е инцидентно, че всичко живо в мрежата го съпоставя с Къци Въпцаров, който преди време се прочу като разказвачът на най-нефелните вицове в телевизионния ефир.

Даниел въпреки всичко сервира опрощение на Илиана Раева и гимнастичките в обществената мрежа, само че това въобще не го избави от обществения линч.
В „ България търси гений ” Петканов за сефте се изяви в ролята на водещ. Той нашумя преди години като Лудия кореспондент в тогавашното предаване на Милен Цветков по Нова телевизия. В него Петканов правеше пародийни улични репортажи, най-често свързани с гуляите в Студентски град и Слънчев бряг, както и смехотворни изявленията със силиконови плеймейтки.

„ В началото в действителност беше занимателен, само че с времето се изтърка и стана прост. Както постоянно се случва у нас – елементарно е да пробиеш на екрана, само че мъчно е да задържиш равнището ”, разправят от гилдията за Лудия кореспондент.

Най-големият звук към него обаче се подвигна поради брачната половинка му Александра Богданска. Преди 4 години Петканов се озова в устата на хората като рогоносец №1 на България, откакто разбра за десетки изневери на обичаната му. Двамата имаха скандална разлъка, която обаче се оказа всяко знамение за три дни. След известно време двамата се събраха във „ ВИП Брадър ”, а по-късно се ожениха и станаха родители на момче. Мнозина и до през днешния ден считат, че цялата им история е била разгласена обществено за двойката да държи огромна известност и да припечелва от скандалната си популярност, написа Уикенд.

Инфо: хотарена.нет

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР