Само преди няколко часа, красавицата Бони Димитрова изненада феновете си

...
Само преди няколко часа, красавицата Бони Димитрова изненада феновете си
Коментари Харесай

Сексапилна моделка от Варна пусна дебютен сингъл

 Само преди няколко часа, хубавицата Бони Димитрова изненада почитателите си с нов сингъл. Песента с съвременно звучене и впечатляващо видео се споделя Diva .  

" Любовта към музиката ми е от дете, в никакъв случай не съм серпантина да чувам музика и не мога да си показва живота, в случай че няма музика. Нямам музикално обучение и не съм учила пеене, само че не считам, че това е спънка, защото музика се прави със пристрастеност и от душа, а не по учебник. ", показа за Varna24.bg очарователната 24 годишна моделка.

Тя е родом от гр Попово, само че живее във Варна. В морската столица приключва междинното и висшето си обучение, а по-късно се мести в София, с цел да щурмува огромните стилните сцени. След завръщането си в обичания си морски град преоткрила любовта си към музиката. Дебюта си в музикалния бизнес, Бонита коментира така:

" В интерес на истината тази ария не е тъкмо стила, в който желая да се развъртвам, само че желаех първото да е нещо комерсиално и по тази причина се обърнах към по този начин познатия Веселин Николов - VessoU, който в действителност е създателя на парчето. Разбира се сега приготвям други части, които са мои авторски, жанр регетон, като това е стила, който ми подхожда най-вече, а също по този начин и латино. "

Видеото е снимала с помощта на Мирослав Иванов. В клипа вземат участие и Теодора Станева, Симона Петрова, Виктория Нешева, Иван Пенчев и Иван Бобев. Грима във видеото е дело на Деница Симеонова, а стайлинга и дизайна на облеклата е дело на очарователната певица.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР