Само преди две седмици Хайди Клум сподели щедра порция секси

...
Само преди две седмици Хайди Клум сподели щедра порция секси
Коментари Харесай

Хайди Клум няма спирка

Само преди две седмици Хайди Клум показа великодушна порция секси фотоси по бански, както и такива с сантиментални моменти от пътуването до Сардиния със брачна половинка си Том Каулиц. Вчера моделът ни засипа с още фрагменти, на които още веднъж можем да се възхитим на стегнатата ѝ фигура и любовта, която споделя с половинката си.
 Хайди Клум и Том Каулиц в Сардиния - диви, щастливи и бясно влюбени
Летните занимания на Хайди Клум и Том Каулиц

Едно щуро и влюбено лято

За пътуването на двойката до Капри, Италия, в действителност има много значим мотив, защото точно там подписва брак през 2019 година И очевидно са решили да отпразнуват четиригодишнината от сватбата навръх мястото, където са си споделили " да ".

От последните фотоси в профила на Хайди Клум в Instagram си проличава, че дружно с  прекарват добре на лодка, припичайки се на слънце по бански. Моделът е както постоянно в страхотна форма и стилна, даже когато температурите и събитията не разрешат да се носи каквото и да било друго с изключение на бански. Тя е заложила на дискретни бижута и задължителните за горещините слънчеви очила и шапка.

" Толкова съм влюбена в теб, Том Каулиц ", написа  на немски в описанието на един от другите ѝ постове, от които разбираме, че двамата са били и на сантиментална среща за годишнината си. В малко клипче те споделят сладка целувка, а със идващите фрагменти разкриват, че са вечеряли в ресторант с впечатляваща панорама и са се повозили на мотопед.

От всички тези постове оставаме с усещането, че четири години след сватбата, романтиката във връзката на Хайди Клум и Том Каулиц не е стихнала и грам. А връзките им стартират също по много сантиментален метод.

Всъщност преди да срещне бъдещия си брачен партньор, моделът се запознава първо с неговия брат близнак - Бил Каулиц, напомнят ни от Daily Mail. Самата  е признавала, че в никакъв случай не е предполагала, че той има близнак, за който след време ще се омъжи.

С Том Каулиц обаче стартират да се срещат през 2018 година, а единствено година по-късно са към този момент женени. Пред US Weekly, още при започване на връзката си с музиканта, моделът разкрива, е била впечатлена от неговите убеденост и отдаденост във взаимоотношенията им.
 Смелите и провокативни плажни завършения на Лени Клум
Смелите и провокативни плажни завършения на Лени Клум

Поздрави от слънчево Мексико

" Той е най-хубавият, най-сладкият, най-грижовният, любящ човек. Не знам от кой момент не съм се чувствала толкоз щастлива ", споделя още тогава Хайди Клум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР