Само преди дни я слушахме на сцената на фестивала A

...
Само преди дни я слушахме на сцената на фестивала A
Коментари Харесай

Прея и всичко, което тя искаше да бъде

Само преди дни я слушахме на сцената на фестивала A to JazZ, а преди по-малко от два месеца излезе дебютният й албум „ Preyah ”, и то като самопродуциращ се реализатор. Хубави неща й се случват на Прея – и в музиката, и в любовта. Самата тя се усеща по-пълноценна и по-целеустремена, тъй като най-сетне знае какво желае – да бъде по-добра версия на себе си. Нещо, върху което работи през последните две години, а резултатът е една още по-артистична, цветна и щастлива Прея. Срещаме ви с нея, през днешния ден в Момичетата от града.

Какво ще бъде лятото ти – повече работа или повече отмора?

О, много сериозен превес има в интерес на работата, само че планирам да промъкна и по този начин жадуваната отмора някъде из графика си.

Наскоро излезе дебютният ти албум. По-успяла и задоволена ли се чувстваш в този момент?

Със сигурност се усещам по-удовлетворена и по-пълноценна и като актьор, и като човек. Изпълних дълг към себе си.

Колко време ти лиши основаването му?

Някъде сред седем и девет месеца. Това си ми е бебчето, по този начин да се каже.



Не е ли мъчно в България да направиш албум?

Честно ли?! Трудничко е, а и хората непрестанно спорят дали е конвертируемо и има ли смисъл въобще в сходно деяние. Аз виждам да се абстрахирам от това къде тъкмо се намирам и да се усещам по-скоро жител на света, освен що се отнася до албума, ами изобщо.

Кой е твоят „ неприятен табиет “?

Не е един, само че пък са много по-малко отпреди. В последните две години съм целеустремена да се трансформира в най-хубавата допустима Прея и се самопревъзпитавам в най-различни аспекти от живота си.

Имала си своите лутания като актьор. Кога се откри изцяло?

Имала съм. Именно това целеустремено себеопознаване, за възстановяване, ми оказа помощ да стигна до ядрото си и да схвана тъкмо коя съм и по-важното – коя желая да бъда.

Любовта ли е най-голямото ти ентусиазъм?

Със сигурност е в ТОП листа ми с музи, само че най-голямото бих споделила, че е малко по-общо – взаимоотношенията сред хората. Просто са по този начин сложни и разнородни, че са някакъв непресъхващ извор на заключения.

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР