Само преди дни супермоделът Карли Клос даде да се разбере

...
Само преди дни супермоделът Карли Клос даде да се разбере
Коментари Харесай

Защо Карли Клос е на седмото небе

Само преди дни супермоделът Карли Клос даде да се разбере посредством обява в Instagram, че е гласувала и то не за Тръмп, с който са в един тип роднински връзки.
 Карли Клос, Джошуа Къшнър, маската с Джо Байдън и Камала Харис, и за кого гласоподава моделът
Изненадващият избор на Карли Клос

Случва се

28-годишната Клос е омъжена за Джошуа Къшнър, който е брат на Джаред Къшнър - брачен партньор на Иванка Тръмп и консултант на Доналд Тръмп.

Дотук добре, изборите са си избори, политическите желания са си политически желания, само че в действителност Карли и Джошуа са имали доста по-голяма вест за нас. Нея обаче трябваше да научим от доверени източници на редица международни издания.

on Feb 25, 2020 at 7:48am PST

Бившият ангел на Victoria`s Secret и брачният партньор ѝ чакат първото си дете. А радостната вест идва броени дни откакто двойката отпразнува втората годишнина от сватбата си.

" Карли е бременна и е на седмото небе от благополучие. Бебето ще се появи на бял свят следващата година. Тя ще бъде най-страхотната майка на света ", споделя източник пред People.

on Nov 7, 2019 at 4:07pm PST

Карли Клос и 35-годишният Джошуа Къшнър се ожениха на 18 октомври 2018 година, откакто през юли същата година оповестиха годежа си след траяла шест години връзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР