Само преди дни се навършиха официално две години от сватбата

...
Само преди дни се навършиха официално две години от сватбата
Коментари Харесай

Любов, скандали, развод и пак любов: Преслава трогна Софи за годишнината от сватбата ѝ с Гринго

Само преди дни се навършиха публично две години от сватбата на Софи Маринова и Гринго. Днес те са дружно и все по този начин влюбени, само че двамата минаха през много тествания, с цел да реализиран баланс. Известно е също по този начин, че Преслава и Софи Маринова от години показват положителни другарски връзки и вършат благи жестове една към друга. Именно другарството им преди време прерасна в освен това – Преслава и половинката ѝ Павел станаха кумове на Софи Маринова и Гринго.

Изглежда кумата пази благ спомен от тържеството и в този момент първа поздрави фамилията по случай втората годишнина от брака. " Честита годишнина, благо семейство " – написа тя в обществената мрежа, като показа и видеоклип от сватбения ден с речта на гласовитата младоженка.

Виж още:

Припомняме, че тъкмо преди две години Софи Маринова, която в този момент взе участие за повторно в " Като две капки вода " по NOVA, и Гринго си споделиха " Да " пред 350 посетители, измежду които доста артисти, музиканти и обществени персона, на охолно празненство в София. Те си размениха неповторими сватбени халки, ръчно инкрустирани с черни диаманти.

Само два месеца по-късно последна срив във връзката, кавги и бракоразвод, пишат от Signal.bg. По настоящем обаче всичко това е минало, двамата са дружно и доста се обичат и поддържат.

Виж още:

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР