Само преди броени дни стана ясно, че е настъпил окончателният

...
Само преди броени дни стана ясно, че е настъпил окончателният
Коментари Харесай

Остана ли бездомен след развода Джейсън Момоа

Само преди броени дни стана ясно, че е настъпил окончателният завършек на връзката сред Джейсън Момоа и Лиза Бонет. Две години след раздялата им, актрисата e подала молба за бракоразвод, който бързо е бил финализиран. Сега артистът от  е изцяло предан на нещата, които обича.
 Джейсън Момоа и Лиза Бонет две години след раздялата - разводът е финален
Окончателният край за Джейсън Момоа и Лиза Бонет

И в какви връзки са в този момент двамата

Най-новият план на  е документалната поредица On the Roam, чиято премиера е напълно скоро - на 18 януари по Max.

Сериите наблюдават приключенията на артиста по време на пътуването му из Щатите и срещите му с разнообразни локални занаятчии. Чрез техния опит самият той създава предмети, а и се снабдява с колекционерски такива, които след това продава на търг.

И това се оказва печеливша тактика, освен тъй като сумата отива за щедрост, а и тъй като Момоа на процедура просто няма къде да ги държи.

" В момента даже нямам дом. Живея на път ", признава  в изявление за Entertainment Tonight.

Актьорът обаче се любува на по-свободния си метод на живот, изключително поради натоварения си работен график. Освен това се радва и на реакциите на хората, които се изненадват да го видят в родните им места.

" Винаги съм на странни места. Ще ме намерите на пътя. Така е от самото начало. Хората споделят: " Какво, по дяволите, правиш в родния ни град? "

В изявлението  споделя също, че му харесва да бъде измежду елементарни хора, да снима и да бъде любопитен към всичко. Именно ползата му и го подтиква да се впусне в търсене на ентусиазъм от хората, които основават изкуство с ръцете си.
 Защо Джейсън Момоа в никакъв случай не изпада в крайности
Защо Джейсън Момоа в никакъв случай не изпада в крайности

И дава препоръки от своето всекидневие

" Това са нещата, които в действителност желая да върша и се надявам да основа нещо, което да отиде за щедрост. Чувството е хубаво. Да върша това, което желая ", споделя още артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР