Само няколко дни след влизането в най-известната Къща в България,

...
Само няколко дни след влизането в най-известната Къща в България,
Коментари Харесай

Една любов е напът да се възроди във VIP Brother

Само няколко дни след влизането в най-известната Къща в България, сред Съквартирантите към този момент бушуват полюсни усеща. В дейли епизода довечера ще забележим финала на задача „ Орденът на сърцето “, който ще изправи двойките сродни души пред тест за съгласуемост.

Отговорите ще докарат наблюдаващите съквартиранти до нервен смях, само че и ще доведат до следващи конфликти посред им. Напрежението сред Мария и Александра ще нарасне, а поп-фолк певицата ще стартира с опитите да събере собствен лагер.

Засегнатата Александра ще се опита да откри разтуха при най-близките си хора в Къщата – Мегз и Тото, а по-късно ще показа пред останалите, че една от аргументите да влезе в Къщата е да откри отговор на въпроса дали още обича Даниел.

Съквартирантите с ненаситност ще одобряват откровенията ѝ, а дали историята на Алекс и Дани ще приключи с благополучен край, следва да разберем.

Някои от отговорите във финалния стадий на задача „ Орденът на сърцето “ ще накарат Сашка Васева да потърси сметка за номинацията си, която намира за безпочвена.



Поп-фолк легендата ще се опита да повдигне спор на тематика дискриминация към по-слабите и даже ще показа медицинските си проучвания на някои от номиниралите я съквартиранти. Как останалите ще одобряват опитите ѝ за полемика на тази толкоз деликатна тематика, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР