Само няколко дни преди отбелязването на 20-годишнината от смъртта на

...
Само няколко дни преди отбелязването на 20-годишнината от смъртта на
Коментари Харесай

Популярността на принц Чарлз падна рязко преди годишнината от смъртта на Даяна

Само няколко дни преди отбелязването на 20-годишнината от гибелта на принцеса Даяна рейтингът на принц Чарлз измежду британците падна стремглаво, демонстрира изследване на YouGov, представено от Mirror.

Една трета от интервюираните считат, че той е безполезен за монархията и не способства по някакъв метод за нейното положително. За съпоставяне, преди 4 години 60% от популацията на Англия поддържаше принца.

Едва 8% от участниците в анкетата считат, че Чарлз е в интерес на монархията, а 9% - че действа изключително отрицателно.

В същото състояние се намира и Камила – втората жена на принца. По-малко от 15% желаят да я видят като кралица след гибелта на кралица Елизабет Втора. 30% считат, че изобщо не трябва да бъде титулувана, а малко под 40% мислят, че заслужава да бъде титулувана единствено като принцеса-консорт.

Останалата част от кралското семейство се употребява много повече със благосклонностите на британците, сочи изследването. Принц Уилям е подкрепян от 78% от интервюираните, принц Хари - от 77%, а Кейт - от 73%. 

Принцеса Даяна почина в автомобилна злополука на 41 август 1997 година в Париж.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР