Само няколко дни остават до Powers Summit – събитието, станало

...
Само няколко дни остават до Powers Summit – събитието, станало
Коментари Харесай

Бизнесът ще представи 15 искания към политиците на „Българския Давос“

Само няколко дни остават до Powers Summit – събитието, станало известно като „ Българския Давос “, което събира представителите на водещите промишлености и политически сили на една сцена. Форумът без аналог в страната и Европа ще се организира на 20 декември в зала Джон Атанасов в София Тех Парк. 

На сцената бизнесът ще показа най-важните си 15 претенции и целта, за които упорства да бъде открито политическо решение в идващите 6 до 12 месеца. А водачите на парламентарно показаните партии ще изслушат и отговорят непосредствено дали тяхната група ще ги поддържа. 
Кой е на Powers Summit? 
Тук можете да видите част от политическите водачи и представители на повече от 30 от най-големите индустриални организации в страната, бизнес водачи и учени. 



Както и през 2021 година, на тазгодишния Powers Summit политиците няма да приказват между тях и един против различен, а ще се свържат в разговор с представителите на бизнеса и техните претенции и цели. Платформата цели да влага груповата просветеност на страната в основаването на устойчиви решения за бъдещето на България. 

Powers Summit слага настояванията на бизнеса в светлината както на медийните прожектори, по този начин и в очите и ушите на лидерските екипи на парламентарно показаните партии и държавното управление. 

Основни тематики на Powers Summit 2022 са опазване на здравето, енергетика, План за възобновяване и резистентност, предприемачество, стабилно развиване. 

За последна година форматът предлага извънреден отворен достъп до гости. Поради огромния интерес най-късно на 16 декември регистрацията за форума ще бъде затворена. Билети към момента може да бъдат декларирани на уеб страницата на Powers Summit.

Economic.bg е медиен сътрудник на събитието. 

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинPowers Summit бизнес цели Българския Давос политици ангажимент ПоследниНай-четениИндустрии 24 Бизнесът ще показа 15 претенции към политиците на „ Българския Давос “ Бюджет и финанси 644 Фед още веднъж подвигна лихвите и това не е краят Политика 604 Сенатът утвърди новия дипломат на Съединени американски щати в София Накратко 924 Вечерни вести: Неуспешен първи мандат; Вето на Изборния кодекс; Закриване на ДПК Компании 9558 Германец трансформира остарял хотел в Семково в коливинг зона Личности 7558 Мъск към този момент не е най-богатият човек в света Любопитно 3908 Vivacom отключва всичките си ТВ канали Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР