Само на 23 години французинът Кирил Луи-Драйфус стана собственик на

...
Само на 23 години французинът Кирил Луи-Драйфус стана собственик на
Коментари Харесай

23-годишен закупи славен английски клуб

Само на 23 години французинът Кирил Луи-Драйфус стана притежател на британския Съндърланд, а Футболната лига на Англия удостовери законността на договорката. Младежът е наследник на някогашния притежател на Олимпик Марсилия Робърт Луи-Драйфус и към този момент е най-младият президент в британския футбол.

Бившият притежател на Черните котки Стюърт Доналд резервира миноритарен дял от акциите на клуба. Интересът на младия Луи-Драйфус към клуба датира от ноември и декември, само че Лигата имаше много работа, преди да ревизира документите и да даде зелена светлина за начало на договарянията.

Отборът на Съндърланд сега е на 7-о място в Лига 1, навръх точка зад местата за плейофи и влизане в Чемпиъншип. Те имат сериозна история във Висшата лига, само че поредност от изпадания ги свлече в третото равнище на британския футбол.

Чарли Медвен и Хуан Сартори също остават акционери, само че с миноритарен дял, както и Доналд. При оповестяването на договорката стана ясно, че Съндърланд няма задължения и всички вложения ще бъдат за надграждане на тима и бърза промоция.

"Горд съм, че имам шанса да повеждам институция, каквото съставлява АФК Съндърланд. Моите планове са дълготрайни и се надявам, че триумфите предстоят рано или късно, разгласи доволният млад паралия.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР