Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на

...
Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на
Коментари Харесай

Как синът на Дарина Павлова се уреди с $200 000 годишно?

Само месец откакто приключи бакалавърската си степен, синът на Дарина Павлова стартира работа в една от най-известните кино компании в света, и то на висока позиция.

 

На това му се споделя летящ старт! Само дето полетът на Илия-Калоян Павлов е бил в напълно друга посока от първичната цел…

Наследникът на починалия мафиотски необут Илия Павлов се е уредил на служба шеф „ Международни продажби “ в Millennium Films , под чието крило е и филмовата компания „ Ню Бояна “ в столицата. Проверка на „ Галерия “ откри, че годишната заплата за този пост в Щатите е 200 000 $. Запознати обаче не изключват Илия Павлов-младши да взима доста повече, поради мащаба на компанията.

Любопитна детайлност е, че като ученик на Университета в Колорадо

мафиотският наследник е изучавал „ Математика и стопанска система “.

Младият Илия би трябвало да е претърпял сериозен професионален катарзис, преориентирайки се от математическите уравнения към кино промишлеността.

Справка в обществената мрежа linkedin.com сочи, че незабавно откакто се дипломира, стартира стаж в фамозната организация за ръководство на гении WME-IMG.

Именно там, в отдела „ Глобална интеграция и тактика “ Илия Павлов-младши се „ влюбва в маркетинговия отрасъл на развлекателния свят “, както самичък показва в късото си CV. А месец по-късно към този момент е на шефски пост във филмовата компания Millennium Films.

Преквалифицирането може елементарно да се изясни с ползите на майка му – Дарина Павлова е продуцирала не един или два касови кино лентата и има солидни връзки в сектора. Сред околните й другари са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни и доста други холивудски звезди.

И въпреки всичко никой не очакваше синът й да се изкачи на върха на стълбичката единствено за месец. Под сурдинка се приказва, че на Илия Павлов-младши не му се е налагало да се поти за шефския пост с помощта на аферата на майка му с един от създателите на Millennium Films. Други пък подозират сериозен подкуп под формата на подаяние от страна на Павлова. Едно е несъмнено – синът й не е стигнал до тази позиция с помощта на дипломата си.

„ Работата на майката постоянно остава незабелязана, само че си коства “, обича да споделя Мадам Мулти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР