Само мъжката половина от двойката, която цялата България обсъждаше в

...
Само мъжката половина от двойката, която цялата България обсъждаше в
Коментари Харесай

Интрига с фаталната Даяна, ето как укротиха Данчо в новия се...

Само мъжката половина от двойката, която цялата България обсъждаше в предходен сезон, влиза във " Фермата " Фокусникът Дани Белев от " Фермата " ще взе участие в шоуто, само че без съдбовната Даяна.
 
  " Поредното лято, следващите уроци, следващите усмивки! И несъмнено следващата тъжна разлъка, само че както постоянно за малко! " - написа участникът от риалитито. Той разгласява няколко фрагмента от времето, прекарано дружно с дъщеричката му на морския бряг и даде мотив на почитателите на предаването да допускат, че влиза като част от тим " Минало " в новите епизоди на предаването, които към този момент се снимат.

Досега продуцентите са оповестили имената на Хепи Ванче, която неотдавна чукна 39 години, пчеларя Яни, Дидо от Д-2 и Веселка, само че към тях сигурно ще се прибавят и още. Белев обаче няма по какъв начин да въздиша още веднъж по актрисата Даяна, което към този момент е част от сериала " Братя " по Нова телевизия и няма да взе участие във " Фермата ", написа " Хотнюз ".
 
В предаването сигурно няма да забележим и прясно разведена Теодора, която се върна назад в Америка и в диалог с почитатели разгласи, че ще прекара в Чикаго най-малко една година. Дъщерята на брюнетката потегли на учебно заведение зад океана, а двете ще живеят в фамилния дом, който тя е получила след раздялата с някогашния футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков. Теодора, която към този момент се показва с моминската си фамилия изживя буйна обич с Пламен, който стартира настоятелно да я ухажва още в предаването. Днес обаче явно на връзката им е комплициран край, а Теодора разгласи, че стартира отначало живота си в Чикаго.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР