Само гледах колкото може по-бързо да стигнем, да слезне, да

...
Само гледах колкото може по-бързо да стигнем, да слезне, да
Коментари Харесай

Драматична ситуация: Преди да убие Никол, Викторио я давал на таксиджията, но той категорично отказал да вземе бебето и обясни защо!

Само гледах колкото може по-бързо да стигнем, да слезне, да се махне от мен. Това съобщи пред Нова телевизия таксиметровият водач, който е закарал Викторио Ангелов и едногодишната Никол до Долни Богров малко преди бащата да простреля дъщеричката си.

``
реклама
 
Шофьорът описа, че през целия път дребната Никол е плакала, той ѝ давал вода и празна кутия от цигари, с цел да се успокои. Викторио му споделил, че детето обича да си играе с празни кутии. След това почнал да го увещава да вземе детето, тъй като той желае да се самоубие, само че то трябвало да живее.
 



„ Аз дете на една годинка не мога да виждам. Нито мога да го храня, нито да го кърмя. Какво ще го върша “, дал отговор водачът. Викторио му споделил да го закара до някое районно. „ Как ще го карам аз до районно? Чуждо дете не мога да виждам. Всичко друго, каквото кажеш, ще вършим, само че дете не мога да виждам “, отсякъл той.

Бащата загатнал, че детето може да бъде обещано за развъждане в интернат или друга сходна институция. Опитал се да успокои водача, споделил му, че в случай че се държи мъжки няма от какво да се тормози, даже го подканил да възпламени цигара.
 
„ Недей да скачаш в този момент, на моста има служители на реда, ще ни спрат “, говорел таксиджията, който признава, че желал час по-скоро да се отърве от рисковия пасажер.
 
„ Следа като ми споделиха, че търсят подобен човек с револвер, тогава ми стана неприятно и на мен. Вдигнах кръвно “, сподели още той.
 
Ивайло Радев, непосредствен на убитата Дарина Министерска – майката на Никол и живееща на фамилни начала с Викторио, описа, че се чувал непрекъснато с нейните родителите. Те не говорели доста, били „ като попарени “ откакто нескрито излезли детайлности за случилото се. Бащата на Дарина коментирал, че в случай че водачът е имал по-адекватна реакция, дребната Никол е можело още да бъде жива.
 
„ Бащата доста се възмути “, сподели Радев. Самият той не осъжда водача, защото счита, че е обикновено, когато човек е застрашен, да не мисли вярно.
 
Според Радев, проблемите в връзките сред Викторио и Дарина са били факт. „ Родителите единствено дават отговор: „ Добре са “ и нищо повече. Имах възприятието, че таят нещо в себе си, което не желаеха да излиза от тях, че имат някакъв проблем с щерка си “, сподели той и добави: „ За мен те към този момент не са семейство, това е едно разрушено семейство “.
 



По отношение на Викторио той описа, че когато са били дружно на фамилно празници, „ този човек не е допускал, не е предразполагал околните, да е сближат с него “. „ Дори ми беше неловко да приказвам с Дарина, тъй като я усещах свита, сякаш беше обезпокоена да се радва на тези празници, на които сме били дружно “, уточни той.
 
Последните думи на Дарина към майка ѝ били: „ Не се притеснявай, аз съм с детето, ще се заключа. Никого няма да пущам “. В последните дни преди убийството или родителите преспивали там или тя ходела да спи при тях.
 
„ Искам той да не може да излезе от пандиза “, сподели Радев за Викторио Александров. Според него причинителят на буталното закононарушение „ не би трябвало да излиза от пандиза, по този начин като Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР