Само една година, след като отвори врати за първите си

...
Само една година, след като отвори врати за първите си
Коментари Харесай

The Emporium Plovdiv – MGallery се превръща в любимия хотел на звезди и известни личности

Само една година, откакто отвори порти за първите си посетители, най-хубавият петзвезден бутиков хотел на Балканите, The Emporium Plovdiv – MGallery абсолютно се трансформира в желано място за значими имена от международния шоубизнес и дава сериозна поръчка да се трансформира в хотела на взискателните и класни посетители. Две от най-влиятелните рок банди Europe и Helloween, които бяха хейдлайнери на Мидалидаре рок при започване на месец юли, се любуваха на лукса и удобствата, които предлага бижуто на Пловдив – The Emporium Plovdiv-MGallery.

Helloween



„ За нас е огромна чест международно известни звезди от подобен мащаб да бъдат наши посетители и да останат удовлетворени от лукса, комфорта, обслужването и дискретността, която получават. Самата идея на The Emporium Plovdiv – MGallery е да се трансформира във водещ фактор и причина за развиване на  първокласен туризъм в България и по-специално в Пловдив, нещо което липсва до този миг! “ – разяснява господин Бойко Качулев, притежател на хотела.

The Emporium Plovdiv – MGallery e знаков хотел от първокласната сбирка на марката МGallery в България. Проектиран от международно известното архитектурно студио Sundukovy Sisters S+S, бутиковият петзвезден хотел разполага с 61 дизайнерски стаи, в това число 12 забележителни жилището и многообразие от изключителни улеснения за първокласно преживяване. Интериорът на хотел  напомня на формата на античен конгрес - място, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с достоверните характерности на постройката. Изтънченият разкош се акцентира от ловко съчетаните в съвременна интерпретация модерни материали, присъщи за постройката детайли и разпознаваеми архитектурни претекстове от древността: емблематични златни детайли, декоративна арт мазилка, елегантни лампи, естествено дърво и нереални картини, изпъкващи в атмосферата на промишлен минимализъм.



Пренасяйки гостоприемството в бъдещето,  впечатлява с новаторски технологии за възстановяване на хотелското преживяване за своите посетители посредством концепцията " Умни Стаи " (Smart Rooms). А като съвършена композиция от традиция и модерност, хотелът предлага уединени релакс и фитнес зони, помагайки на гостите да поддържат баланс сред тялото и душата в изискана конюнктура и цялостно успокоение. Гостите могат да се насладят също на новаторски ресторант Torro Premio и на първия в България шампанско & коктейл бар, чиито оферти очароват с неповторими усети и аромати, авторски решения на типичен ястия, многолюден и авангарден интериор, предразполагащ обществени контакти.



Водеща фотография: Europe

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР