Само един съдия ми е искал пари през годините, обяви

...
Само един съдия ми е искал пари през годините, обяви
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов: Само един съдия ми е искал пари

Само един арбитър ми е желал пари през годините, разгласи президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов след равенството 1:1 с " Локомотив " Пловдив. Той отхвърли да знае за напън от футболните шефове към реферите.

" Славия " в никакъв случай не е упражнявал напън. Винаги съм казвал нещата в прав текст. Преди доста години излязох и споделих за един арбитър, който пристигна при мен и искаше пари. Той се споделяше Момчил Райков. Много пъти съм повтарял, че българските съдии могат да свирят доста добре. Кабаков свири на международно. Преди това имахме Антон Генов и Наско Узунов. Сами вършим по този начин, че обезличаваме съдиите. Непрекъснато те са отговорни. Главните виновници са тези на терена и тези, които им дават да ядат бял самун ", акцентира Стефанов.

Той разяснява и акцията на ГДБОП против съдиите по съмнения в корупция. " Някой по някакъв метод е подвел премиера. Премиерът желае да има правдивост и може би по тази причина е предиздвикал ГДБОП да има следствие. Всеки е почтен до доказване на противното. Ако това нещо се потвърди, дано го изкажат обществено ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР