Само един епизод от новото риалити Ергенът се завъртя на

...
Само един епизод от новото риалити Ергенът се завъртя на
Коментари Харесай

Фурия от Ергенът блесна с голи снимки. Ще го прелъсти ли?

Само един епизод от новото риалити „ Ергенът ” се завъртя на екран и страната полудя. На фона на яростните полемики в обществените мрежи какъв брой тъкмо е багажът на дамите, една след друга изскачат пикантни детайлности за живота им.



След изповедта на Дениз за огромната й обич – Ицо Стоте манекенки, певческите благоприятни условия на Зорница и разкрития с кой футболист се е гушкала ревливата Благовеста, в този момент на показ излязоха голи фотоси на Вероника. Тя се оказа сексуален модел, написа Блиц Шоу.

Вероника Илиева, която влезе в шоуто като инструктор по аеробика, има доста голи фотоси. И мъжката част от публиката към този момент предостатъчно потрива ръце в очакване да види горещи подиуми с моделката и в имението на Ергена. Вероника се пробвала на състезанието " Мис Плеймейт " през 2019 година Моделката се впуска още " Най-добър сексуален фотомодел " и " Кралица на фитнес туризъм 2020 ", където печели второ място.

Не крие, че е сантиментална натура и мечтае да изживее своята приказка. Впуска се в конкуренцията за първия „ ерген “ в България, решена да приключи като победителка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР