Само един бизнес съвет, но както се казва - за

...
Само един бизнес съвет, но както се казва - за
Коментари Харесай

Милиардерът, който основа Airbnb, споделя най-добрия бизнес съвет, който е получавал

Само един бизнес съвет, само че както се споделя - за един милион $, получава съоснователят и основен изпълнителен шеф и на Airbnb Брайън Чески. Съветът е от вложител на име Пол Греъм и точно той оказва помощ на предприемача да трансформира една фантазия в империя за милиарди, признава самият Чески, представен от CNBC. 

От стартъп до промишлен колос на стойност $70 милиарда

" Съсредоточете се върху 100 души, които ви обичат, вместо да карате милиони хора просто да ви харесват. Това е най-хубавият съвет, който в миналото съм получавал ", споделя Чески по време на събитие на Stanford Graduate School of Business.
 Този милиардер дава чартърен посредством Airbnb една от спалните в дома си в Сан Франциско за $0
Този милиардер дава чартърен посредством Airbnb една от спалните в дома си в Сан Франциско за $0

Основателят на платформата за настаняване желае да потвърди, че няма никакви спънки при оповестяването на апартамент в Airbnb

Думите на Пол Греъм, който е съосновател на софтуерния стартъп акселератор Y Combinator, оказват помощ на Чески и неговите сътрудници да се съсредоточат върху дребна публика от евентуални клиенти, до момента в който построяват своята компания за ваканционни парцели чартърен.

В ранните дни на Airbnb съветът, трансформирал се в бизнес проект, значи основаване на преживявания за гостите, отличаващи се от обичайния престой в хотел. Именно домашната атмосфера и уют вършат платформата толкоз сполучлива по целия свят.

В началото дребен брой хора правят оценка престоя си в Airbnb

Малкият брой хора, които правят оценка високо преживяването посредством Airbnb, са както посетители, по този начин и домакини. Именно те се трансформират в " маркетинговия отдел " на компанията. Стратегията проработва.

През първото си десетилетие компанията става по-голяма от Hilton, която започва през 1919 година, а през днешния ден има пазарна капитализация от $36,43 милиарда. Голяма част от този ранен напредък се дължи на така наречен " маркетинг от уста на уста ".

Днес Брайън Чески все по-често поддържа концепцията парцелите в Aorbnb да се употребяват освен за отмора, а също и за работа " от у дома ". И тази негова концепция също жъне международен триумф.
 Имение, в което са снимани подиуми от
Имение, в което са снимани подиуми от " Кръстникът " към този момент може да се наеме посредством Airbnb

Къщата е разполагаем за до 5 посетители за целия август месец
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР