Само ден след като анонсира , Citroen разкри подробности и за

...
Само ден след като анонсира , Citroen разкри
подробности и за
Коментари Харесай

И Citroen Grand C4 SpaceTourer получи версия C-Series

Само ден откакто анонсира , Citroen разкри подробности и за специфичната версия на многофункционалния си (MPV) модел Grand C4 SpaceTourer, която ще бъде налична за поръчка от 1 юни тази година.

Седемместният Citroen Grand C4 SpaceTourer, от който има продадени повече от 440 000 екземпляра от лансирането му на пазара през 2013 година, е второто най-продавано MPV предложение в своя сегмент в Европа и във Франция, като държи надлежно 21% и 25% пазарен дял.

Със своя модулен втори ред, формиран от три идентични като габарити и параметри на регулиране седалки, Grand C4 SpaceTourer идва със стилен дизайн, необятен интериор, панорамно челно стъкло и опция за транспортиране на товари с размер от до 704 литра. В оборудването на многофункционалната кола могат да бъдат открити 15 системи за подкрепяне на управлението и повишение на комфорта и безопасността на пътя.

От Citroen разясняват, че при новата версия Grand C4 SpaceTourer C-Series, главен акцент попада върху употребяваните цветове и материали, както и върху наличното съоръжение. Новото предложение на френската марка идва с избор сред всички налични при стандартната версия на модела екстериорни цветове, само че в интериора е откриваме напълно нова и тематична за специална версия настройка. Тук преобладава сивото, като то контрастира на места с червен тегел и черни полирани повърхности.

Grand C4 SpaceTourer C-Series е оборудван със системи за съгласуваност, мултимедия и навигация като Connect Nav, Connect Assist и Connect Play, камера за задно виждане, автоматизирана електронна паркинг спирачка, фарове за мъгла с функция за завиване, 17-цолови ZEPHYR Diamond Black алуминиеви джанти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР