Само БСП за България се отзова на поканата на партия

...
Само БСП за България се отзова на поканата на партия
Коментари Харесай

БСП и "Възраждане" обсъдиха приоритетите пред следващото управление на страната

Само " Българска социалистическа партия за България " се отзова на поканата на партия " Възраждане " за среща, на която да бъдат разисквани целите пред идващото ръководство на страната.

" ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме ", които също бяха поканени, не се отзоваха.

 Организаторът на срещата - водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, разяснява отхвърли им по този начин:

„ Смятам, че с този си отвод да беседват по главните проблеми пред бъдещето на България те за следващ път демонстрираха, а и с държанието си в Народното събрание, в действителност освен в този последния, ами и в предпоследния, че тези обединения не са част от решението на проблемите, а част от проблемите “.

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров уточни:

„ Не намирам по този начин политическа логичност в сходно държание, защото несъмнено най-големият недостиг, който се открои в последните два Народното събрание и изобщо в последните години в българското общество, това е неналичието на разговор “.

 Костадин Костадинов/ Снимка: БГНЕС

Основна тематика на извършената среща е била смяната на модела, по който действа страната . Обсъждани са и вероятните решения на проблемите в секторите опазване на здравето, обучение, демографска рецесия и правосъдна промяна.

Българска социалистическа партия и " Възраждане " са разкрили доста общи цели в стратегиите си, съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров:

„ На тази среща установихме, че има висока степен на покриваемост по доста от стратегическите цели пред страната. Имаме, несъмнено, и своите разлики, само че в никакъв случай разговорът не е непотребен “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР