Само БСП предлага конкретно и бързо решение за намаляване на

...
Само БСП предлага конкретно и бързо решение за намаляване на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Само БСП предлага решение за цените и инфлацията

Само Българска социалистическа партия предлага съответно и бързо решение за понижаване на цените на питателните артикули и на инфлацията. Това съобщи водачът на партията Корнелия Нинова в Благоевград, където е лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България ".
" В началото предлагането ни за таван на цените срещна безспорна опозиция. Виждам, че в последните дни към този момент се позволява като вероятен вид. Но се закъснява. Трябваше да се направи преди три месеца. Докато мъдрите се намъдруват, спекуланти и алчни за бързи облаги вземат и последното левче от джоба на бедния българин ", акцентира Нинова при откриването на предизборната акция на левицата.
Тя е безапелационна, че сега има потребност от здрава ръка, работещи и бързо реагиращи органи и държавна интервенция. " Забравете неолибералните клишета, че пазарът ще се саморегулира. Пазарът е килнат и духът е изтърван от бутилката. В момента нямаме естествена пазарна стопанска система. Толкова европейски водачи го схванаха, единствено у нас не. Вижте Франция, Гърция, Унгария, Испания.Даже районен съд Македония наложи таван та цената на хляба ", разяснява Нинова.
" Омръзна ми да чувам лъжите по какъв начин при таван на цени щели да изчезнат артикули от рафтовете. Вие тук в Благоевградско сте очевидци какъв брой хора от региона пътуват събота и неделя до Гърция да си пазарят. Да сте видели празни лавици? Не, няма. А има таван на цените ", обърна се Нинова към гласоподавателите.
" Предизвикваме другите партии да кажат едно съответно деяние, което ще предложат в Народно събрание. Но не общи приказки, не по какъв начин след шест месеца  щял да се усети резултата от инспекции на етикетите. Сега, в този момент какво ще създадат. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, тъй като можем да ви помогнем ", прикани водачът на Българска социалистическа партия.
По-късно Нинова и претендентите за депутати от листата на " Коалиция за България " сервираха цветя пред мемориала на Гоцеделчевия жанр във " Вароша ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР