Само аз ли съм прецакана, или има и други потърпевши?

...
Само аз ли съм прецакана, или има и други потърпевши?
Коментари Харесай

Шофьорка: Все си мислех, че ни правят на балъци, ама това вече е прекалено

" Само аз ли съм прецакана, или има и други пострадали? Няма такава безочливост, при газова бутилка с съдържимост 20 литра да заредя 24... То `щото е доста на ниска цена горивото, дай да сложим някой и различен литър от горната страна. Все си мислех, че ни вършат на балъци, но тва към този момент е прекомерно ". 

Това написа в обществената мрежа Facebook млада жена. Тя е заредила гориво на бензиностанция в Пловдив.

" На всичко съм се нагледал, в това число и на това хората да не знаят какъв брой им е бутилката ", гласи коментар под обявата, на който авторката на поста дава отговор по този начин:

" Ами карам колата от 2 години, преди мен са я карали 10, смених бутилката октомври 2021 и до този миг съм зареждала с най-много 17 литра до горе. Затова ми се коства много нереално внезапно да събере 24... "

" Принципно в самата газова бутилка би трябвало да им поплавък и в случай че всичко е наред, би трябвало бутилката да се зарежда на 80%, което не съм сигурен, в случай че написа 20 л, дали е сметнато тези 20. Аако е сметнато, то при недостатък, ще зареждате 24-25. При недостатък на поплавъка разрешава да се изпълни повече, та тук приказваме за проблем при бутилката, не толкоз в бензиностанцията ", включва се в полемиката различен пловдивчанин.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР