Само 25 минути продължи първото заседание на работната група, създадена

...
Само 25 минути продължи първото заседание на работната група, създадена
Коментари Харесай

Заседанието на работната група за зеления сертификат пропадна заради спор за излъчване

Само 25 минути продължи първото съвещание на работната група, основана от премиера Кирил Петков след митингите на партия "Възраждане " против зеления документ. Представителите на държавното управление и на партията се скараха поради излъчването на срещата във Facebook, проведено от представителите на "Възраждане ". Целта на работната група е да проучва данните за разпространяване на ковид у нас и следствията, като е образувана на паритетен принцип.

Проф. Радка Аргирова – консултант на премиера Кирил Петков, неведнъж възрази против излъчването на работната среща в обществените мрежи.

,,Това е заповед на министър-председателя, в която написа като се приключи, да се показа доклад'', сподели тя.

В заповедта написа ли, че е неразрешено да се излъчва… значи ние не нарушаваме заповедта, репликира различен участник.

Представителите на "Възраждане " в работната група – Деян Николов, статистик, който от две години проучва данни, свързани с ковид, който излъчваше в обществени мрежи, и Георги Тодоров – експерт по клинични лаборатории, обаче настояха излъчването да продължи. И изложиха причини в поддръжка на цялостната бистрота.

След дълъг спор да се излъчва или не срещата във Facebook участниците не стигнаха до консенсус и се разотидоха, съобщи БНР.

Представителите, избрани от държавното управление за присъединяване в полемиката, заявиха, че не желаят да бъдат записвани. Предложиха да има запис с диктофон.

Нямам предпочитание да излизам в Ютюб или където и да е другаде, сподели един от тях. Това не беше възприето от представителите на "Възраждане ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР